Değerli Kurucularımız,

Türkiye’de çocukların gelişim süreçleri, öğrenim şekilleri, gereksinimleri göz önüne alınarak hazırlanan özgün eğitim programıyla ve güçlü marka imajıyla Yönder Okulları 2011 yılında kuruldu. Kuruluş hikayemizdeki özgünlüğümüzü kaybetmeden ’‘Eğitimin Yönderi’’ vizyonumuzla öğrencilerimizin mutlu gelecekleri için alanında uzman kadromuzla 12 yıldır büyük bir motivasyon ile çalışmaya devam ediyoruz. Misyon ve vizyonumuzla ülkemizde eğitim alanında ulusal ve uluslararası düzeyde değer katan projelerin içerisinde yer alıyoruz.

Yönder Okulları adıyla eğitim hayatında var olacak kurumunuz tüm eğitim ve öğretim faaliyetlerini güçlü bir merkezi yapının çatısı altında gerçekleştirecek ve evrensel eğitim vizyonu ile büyük ailenin bir parçası olacaktır.

Büyük ve güçlü Yönder ailesinde sizleri de aramızda görmek istiyoruz

Franchise Kataloğumuzu İncelemek İçin Tıklayınız

Franchise Başvuru Formu